pasfoto aan huis

Mogelijk is een familielid bedlegerig of woont in een verzorgingstehuis, is hij of zij mobiel beperkt of misschien zelfs lichamelijk en/of geestelijk zwaar gehandicapt. Dan is het vervoeren naar de fotograaf een behoorlijke opgraaf en misschien zelfs een onmogelijke opgaaf.

Voor ons een kleine moeite en voor u een hele opluchting!

Wij maken ook bij mensen thuis pasfoto’s. Of in het verzorgingstehuis, in het ziekenhuis of op andere locaties. Zo hoeven ze niet naar onze studio te komen. Een afspraak maken kan telefonisch. Belt u svp binnen winkelopeningstijden met +31-46-4742384. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk inplannen op een beschikbare maandag-ochtend. Om zo efficient mogelijk te kunnen plannen houden wij doorgaans maximaal 14 dagen aan. Het kan echter ook dat wij al de eerst volgende maandagochtend kunnen komen.

We hebben alleen een stopcontact nodig en een heel klein beetje ruimte. Als de persoon die gefotografeerd moet worden niet uit bed kan, dan zou een fel gekleurde effen doek of deken handig zijn zodat wij de -voor pasfoto’s noodzakelijke grijze- achtergrond kunnen photoshoppen. Kan de persoon eventjes zitten in een (rol)stoel dan heeft dat absoluut de voorkeur. Doorgaans zijn we binnen 5 minuten klaar met het maken van de pasfoto’s. Dat heet: als het model er ook klaar voor is 🙂 Wij vragen u vriendelijk doch dringend om hier ook voor te zorgen. Gezien ons strak tijdschema hebben wij niet de mogelijkheid om te wachten totdat iemand opgetrommeld, aangekleed of opgemaakt is.
U hoeft niet zelf aanwezig te zijn. Bij de eventuele verzorgers aangeven dat we langskomen is in de regel altijd voldoende. Een herinneringstelefoontje op de ochtend dat we langskomen kan natuurlijk nooit kwaad.

Onze winkel is gevestigd aan de Rijksweg Centrum in Geleen. Wij bezoeken mensen in de hele Mijnstreek dus van Maastricht tot Heerlen en van Susteren tot Voerendaal. Ons verzorgingsgebied kent geen grenzen.

Voor al onze pasfoto’s geldt gegarandeerd goedgekeurd !

De foto’s worden niet ter plekke afgedrukt. Dit doen wij in de winkel waar we speciale software hebben om de pasfoto op alle criteria te laten testen. Pas als de foto’s goed zijn drukken we ze hoogwaardig af en kunnen ze afgehaald of verstuurd worden.

Let op: Kiest u ervoor om de foto’s te laten opsturen dan dient er ter plekke contant afgerekend te worden. We hebben helaas geen mobiel pinapparaat.