Foto-cursus

Welkom op het afgeschermde deel van de website.
Als cursist bij Foto Delahaye geniet je van wat priveleges en dit is er één van 🙂

Je hebt tijdens de cursus veel informatie gekregen en verschillende slides voorbij zien komen. Mischien teveel om te onthouden maar belangrijk is dat je de rode draad begrijpt.

Als je een foto gemaakt hebt en zelf ontdekt wat er voor verbetering vatbaar is, dan heb je met de cursus de kennis op gedaan om je fototechniek stapsgewijs te verbeteren.

We hebben de cursus opgedeeld in blokken met ieder een eigen pagina zodat je snel en effectief (ook mobiel) dingen kunt opzoeken. Mocht je vragen hebben ( of op- en aanmerkingen) stel ze gerust of kom effe langs.

Je kunt de tour alleen starten als je ingelogd bent (Inloggen) met de gegevens die we je toegestuurd hebben.
Mocht je ze vergeten zijn neem dan graag even contact met ons op.

Als je eenmaal ingelogd bent kun je je persoonlijk profiel aanpassen en links bovenin de hoek kun je de website (opnieuw) bezoeken, alleen zul je zien dat er nu meer tabs zichtbaar zijn in het cursus-gedeelte.

Veel fotoplezier en graag tot ziens.

cursus-bannerkopie

3 thoughts on “Foto-cursus

 1. heijnen

  Goedenavond. Mijn dochter en ik hebben op 1-11 een fotocursus bij u gedaan. U zou ons nog een inlogcode mailen. Deze hebben wij nog niet ontvangen. Zou u ons deze willem mailen svp? Alvast bedankt.

  1. Roger Appelmans Post author

   Dag Michel,

   Het toeval wil dat wij afgelopen week onze oude website uit de lucht gehaald hebben zoals ik al aangaf de nieuwe de lucht in gezet. Ik denk dat ik een foutje gemaakt heb met toevoegen en dat ik u (uit macht der gewoonte) heb toegevoegd aan de oude site. Wellicht heeft u ondertussen de inloggegevens opnieuw ontvangen. Excuses voor de vertraging.

 2. Annemie Verkoeijen

  Vandaag een workshop gehad met mijn nieuwe Nikon1. Ben een totaal blondje wat betreft diafragma,sluitertijden witbalans etc. Maar…. de uitleg en de verduidelijking daarvan was zo goed dat ik binnen een half uur al een AHA moment had en dacht dat ik dan toch ook nog eens “echte” ( zonder automatische stand) foto’s zou kunnen maken.
  Eindelijk kan dat ding van de automatische stand af zonder dat ik niet weet wat ik aan het doen ben.
  Ik pretendeer niet dat men na 3 uur een volleerd fotograaf is, maar als zelf een dummie als ik op foto gebied het licht ziet kan iedereen het.
  Roger heeft veel geduld, gevoel voor humor en kan perfect verwoorden hoe dingen in elkaar zitten. Kan iedereen dan ook aanraden deze investering,die iedere cent waard is te doen.
  Hartstikke bedankt Roger ik heb eindelijk een basis waarop ik verder kan!!!!!

Comments are closed.