Foto’s afdrukken-Fotoboeken maken

Natuurlijk wilt u uw foto’s ook laten afdrukken. Los als foto of in een fotoboek. Niets is immers mooier dan tastbare herinneringen én foto’s spreken nou eenmaal meer op papier dan op een scherm.
De gemakkelijkste (en snelste) methode is om eerst bestelsoftware op uw computer te installeren. Klik op de knop downloaden en de installatie voltooid zich vanzelf. Uw bestellingen ligt over enkele dagen voor u klaar in de winkel. Afrekenen kan gewoon in de winkel!

Downloaden

Handige foto bestelsoftware

In de winkel kunt u gebruik maken van de kiosk en als u vragen heeft helpen wij u graag!

Kiosk in de winkel: Afdrukken van foto's of wenskaarten direct klaar tot maximaal 15x20 cm

In onze winkel staat een kiosk waar nagenoeg alle informatiedragers uitgelezen kunnen worden. SDkaarten, DVD’s, USB-sticks etc.Tevens kunt u vanaf uw smartphone foto’s doorsturen.


De kiosk beschikt over beperkte bewerkingsmogelijkheden. Zaken zoals zwart-wit, sepia, helderheidscorrectie en beelduitsnede zijn instelbaar. De afdruktijd van de klaar-terwijl-u-wacht-service bedraagt slechts enkele seconden per foto en u kunt ze gelijk meenemen.

De volgende fotomaten zijn beschikbaar: 10×15, 13×18, 15×15 en 15×20 afgedrukt op glanzend papier.

Kiosk in de winkel: Afdrukken van foto's, een fotoboek of funartikel middels een meerdagen service

Via de kiosk in de winkel kunt u de foto’s inlezen en kiezen voor de meerdagen-optie.

Nagenoeg alle beelddragers kunnen uitgelezen worden door de kiosk. Ook smartphones, harddrives en USB-sticks.

Afdrukken via de meerdagen service is Iets goedkoper en bijna alle formaten zijn realiseerbaar. De kwaliteit is ook sterker omdat met name de kleuren groen en rood iets zachter afgedrukt zullen worden.

Voor prijzen en mogelijkheden van de meerdagen-service klik beneden aan de pagina op lees verder

Overige bestelmogelijkheden

Afdrukken via de vakcentrale (kan alleen vanuit de winkel)

De absoluut sterkste afdruk komt van onze vakcentrale. Foto’s kunnen bij ons aangeleverd worden op een beelddrager die wij inlezen op onze servers.
De datadrager krijgt men dus ook gelijk weer terug.
Deze foto’s dienen het Adobe SRGB profiel te hebben en exact op maat te zijn met 300 pixels per inch om witte randen te voorkomen.
Bij de vakcentrale-afdruk kan men wél kiezen uit mat of glanzend.

De leverdagen zijn dinsdag- en zaterdagochtend. Ook vergrotingen en canvasdoeken worden bij onze vakcentrale afgedrukt.

Afdrukken bestellen via de website (zonder software installatie)

Foto’s laten afdrukken via onze website kunt u hier doen. Voor bestellingen via internet gedaan gelden ook de hierboven genoemde leverdagen. Als de productie gereed is ontvangt men een mail dat de foto’s de eerst volgende dag afgehaald kunnen worden. Tel daar zekerheidshalve een dag bij op zodat minimaal een leverdag gepasseerd is. Op dinsdag een mail betekent dus niet dat ze er woensdag zullen zijn echter donderdag!

Alleen zogenaamde standaard JPEG/JPG bestanden kunnen worden afgedrukt.RAW, NEF, TIFF, PDF, Word etc eerst even omzetten naar JPEG/JPG 🙂

Lees verder

Prijslijst en opties van de onlineservice

Als u de mail ontvangt met de melding dat uw bestelling gereed is houdt er dan rekening mee dat wij geleverd worden op maandag-, woensdag en vrijdagnacht.